Privacy verklaring

Bedankt voor uw bezoek aan onze winkel online.We begrijpen dat u zich zorgen maakt over privacy zijn en we respecteren onze customers.So leest u het volgende beleid dat de manier waarop we die informatie kunnen gebruiken en met wie we ze kunnen delen.

Welke informatie verzamelen wij?
1) Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u vrijwillig die informatie aan onze website, deze informatie omvat: uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, geslacht, verjaardag, enz.
2) Wij verzamelen persoonlijke informatie wanneer u zich registreert voor promotionele e-mails, het opzetten van een shopping-account, goederen koopt, neem dan contact klantenservice, of zich bezighouden met andere interactieve functies met onze sites (bijv mening consumentenonderzoeken).

Hoe kunnen we uw persoonlijke gegevens gebruiken?
1) Om u beter van dienst, kunnen wij de informatie die u ons online aan te bieden te combineren. We gebruiken deze informatie om uw algehele shopping ervaring te verbeteren.
2) De persoonlijke gegevens die wij verzamelen kunnen wij houden u op de hoogte van onze laatste productaankondigingen, en opkomende evenementen. Het helpt ons ook om onze diensten, inhoud en advertenties te verbeteren. Als je niet wilt zijn op onze mailinglijst, kunt u op elk gewenst moment afmelden door uw voorkeuren.

Delen we uw informatie?
Wij verzekeren dat we zullen de informatie met derden niet delen. We zijn toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke informatie beveiliging. Een verscheidenheid aan beveiligingstechnologieën en -procedures wordt gebruikt om uw persoonlijke gegevens tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking. Je moet voorzichtig zijn met het verstrekken van uw wachtwoord aan anderen om te helpen bij uw persoonlijke gegevens verder te beschermen. Het is uw verantwoordelijkheid om uw wachtwoord vertrouwelijk als een wachtwoord wordt gebruikt om te helpen bij de bescherming van uw accounts en persoonlijke gegevens te houden.

Hoe kunt u toegang tot uw persoonlijke gegevens?
Wij bieden u een aantal keuzes met betrekking tot onze verwerking van uw persoonlijke gegevens. Als de persoonlijk identificeerbare informatie onze website heeft verzameld van u verandert of dat u wilt openen, corrigeren of dergelijke informatie te verwijderen, zullen wij u graag u toegang tot, corrigeren of verwijderen (voor zover toegestaan ​​door de wet) alle persoonlijke gegevens die wij hebben verzameld over u.

commentaren over Bedankt om bij ons te winkelen. Heeft u vragen, opmerkingen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact op us.When we dit beleid in een materiële wijziging, zal een bericht worden geplaatst op onze website, samen met de bijgewerkte privacybeleid.

Terug
goedkope kleding | kleding winkel | goedkope t shirts | jurkjes dames