Verzenden & retouren

1. Na ontvangst van uw bestelling, zullen we beginnen verwerken dat rekening houdt met average12 uur. Uw product zal dan worden verscheept, en een tracking-nummer zal beschikbaar zijn op onze tracking-pagina zijn. Verzenden duurt 4-5 werkdagen. Als uw bestelling op voorraad is u zult ontvangen in 1 week.

2. Shipping is gemaakt via Royalmail, DHL, EMS, Fedex.
3. Gratis verzending voor alle exceptmany landen
4. U kunt alle artikelen uit onze winkel bij elkaar te mengen!

Verzendkosten notitiekaarten 1. Items worden verwerkt en verzonden maandag tot en met vrijdag met uitzondering van feestdagen.
2. Klanten zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van een volledig geldig adres, inclusief appartement nummer indien van toepassing, voor de levering.
3. Zij zijn verantwoordelijk voor het regelen mail forwarding als ze bewegen, en voor het aanbrengen van een vakantie te houden als ze niet verwachten dat zij zullen worden thuis wanneer het pakket is te wijten aan te komen.
4. Klanten zijn volledig verantwoordelijk voor het waarborgen van de ontvangst van het pakket, en www.webvisionproductions.nl is niet verantwoordelijk voor geretourneerde artikelen te wijten zijn voor een deel door de klant nalatigheid.

Terugkeer Beleid
1. We konden terugkeer, vervanging of vergoeding te verstrekken als onze klant te vinden enig kwaliteitsverlies probleem nadat u de artikelen die wij sturen ontvangen. In dit geval, neem dan een foto over de producten en stuur een e-mail naar ons, nadat we bevestigen, zullen we re-stuur dan een nieuwe zak aan u of volledige terugbetaling aan you.For niet-kwaliteitsproblemen, wordt u in rekening worden gebracht 20% van de transactie bedrag als administratiekosten.
2. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met alle tags attached.For alle aankopen van artikelen die wij alleen rendement binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen zal accepteren.
3. Terugbetalingen worden uitgegeven in dezelfde vorm waarin de oorspronkelijke betaling werd gemaakt en kan tot 7-30 werkdagen na ontvangst van goods.No Return of Exchange voor deze producten zodra ze zijn gebruikt.

Terug
goedkope kleding | kleding winkel | goedkope t shirts | jurkjes dames